Materieelmanager - Online Materieelbeheer FMS-systeem Uitstekende software

Organisatie:
Prijs:
€ 29 (per maand)
€ 29 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Met Materieelmanager.nl beheert u (de keuringen van) uw materieel al vanaf 29,- euro per maand. Met de vrijheid om op ieder moment nieuwe gebruikers toe te voegen, te verwijderen of het gebruik van het programma zelfs geheel te beëindigen."
Versie:
2.0
Bijgewerkt:
14-10-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-8203" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="f111d6d6fb">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-8203-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Photo of Materieelmanager - Online Materieelbeheer

Materieelmanager. nl is de gemakkelijkste oplossing voor het beheren van de verplichte keuringen van het kritiek materieel, gereedschap en arbeidsmiddelen. U voldoet eenvoudig aan de eisen van de arbo en vca. Materieelmanager. nl is ontwikkeld voor bedrijven met veel materieel. Dat zijn enerzijds bedrijven uit de bouw en industrie, die hun materieel moeten laten keuren; anderzijdsinspectie- en keuringsbedrijvendie het materieel van hun klanten keuren. Materieelmanager is Software as a Service (SaaS). U neemt feitelijk geen product af, maar een dienst: de mogelijkheid om al uw materieel naar eigen behoeften en wensen te kunnen beheren.

Online Gereedschapbeheer – Hoe werkt dat?

Heel eenvoudig. Zo hoeft u niets te installeren om van de dienst gebruik te kunnen maken. Zodra u klant bent, krijgt u een inlognaam en wachtwoord en heeft u direct toegang tot alle mogelijkheden. Software as a Service betekent ook dat u vanaf iedere werkplek – en zelfs vanaf de computer thuis – uw materieel kunt beheren. Dat geeft u vrijheid van werken: u bent niet langer gebonden aan plaats of tijd.

Hoe ziet het programma er uit?

Materieelmanager bestaat uit vier modules, die overigens allemaal in hetzelfde voordelige tarief zijn inbegrepen. 1. Materieel Hier voert u uw materieel, arbeidsmiddelen en gereedschappen in. Denk aan brandblusmiddelen, vorkheftrucks, elektrisch handgereedschap (nen 3140), klimmaterieel, hef- en hijsmiddelen, meetgereedschap, etc. Het materieel beheert u overichtelijk, door dit toe te wijzen aan een bepaalde beheerder, een locatie en/of bijvoorbeeld een klant. 2. Keuringen Met deze module beheert u de keuringen van uw materieel van a tot z. Met de bewaking en registratie voldoet u eenvoudig aan de eisen van de arbo en vca. www. Materieelmanager. nlbewaakt automatisch wanneer een gereedschap weer gekeurd moet worden. En indien u dit wenst, stuurt het systeem u automatisch een e-mail waarin vermeld staat van welk materieel de geldigheid van de keuring binnenkort vervalt. 3. Documenten en Acties Hiermee creëert u eenvoudig documenten en zet bewaak u uit te voeren acties. Zo maakt u simpel stamkaarten, keuringsrapporten of overzichtslijsten. 4. Bedrijven en Personen Hier beheert u de gegevens van personen en bedrijven die bij het keuren van uw materieel zijn betrokken. Welk materieel u te zien krijgt wanneer u inlogt, is afhankelijk van uw gebruikersrol (hoofdgebruiker, eigenaar van het materieel, keuringsinstantie, beheerder of monteur).  
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.